Οικονομικά μαθήματα Κιθάρας δια ζώσης,ιδιαίτερα & online στην Αθήνα, Αττική και στα προάστια.-Οι καθηγητές

του Kitharodos.gr με βαθιά γνώση του αντικειμένου και πολυετή πείρα τόσο ως εκπαιδευτικοί,
όσο και ως ενεργοί εκτελεστές και σολίστες.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.kitharodos.gr/wp-content/uploads/2023/11/makis.jpg

Μάκης Δρόσος

Ο Μάκης Δρόσος γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου 1976 στην Αθήνα. Από πολύ μικρή ηλικία εμφάνισε έντονο ενδιαφέρον για τη μουσική. Τον Οκτώβριο του 1984 γράφτηκε στο “Αττικό Ωδείο”, όπου και παρακολούθησε μαθήματα με βασικότερους καθηγητές τους Παναγιώτη Τριανταφύλλου και Ιωάννη Ηλιόπουλο. Αριστούχος κλασικής κιθάρας το 2002. Παράλληλα μελέτησε τη Θεωρία-Aρμονία και τη Φιλοσοφία του αυτοσχεδιασμού και της Jazz , Blues & Rock μουσικής. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος αρκετών μουσικών σχημάτων με βασικότερη τους Film. Έχει πολλές εμφανίσεις σε τηλεόραση (Ετ3, Mega, Mad κλπ.) και συναυλιακούς χώρους (Gagarin, Θέατρο Λυκαβηττού, Μύλος, Stage,Αέρας , Αρχιτεκτονική, Club22, κλπ.). Στη δισκογραφία εμφανίστηκε από νωρίς με την Hitch-Hyke Records, EMI. Τα τελευταία χρόνια μελετάει και ασχολείται με την τεχνολογία του ήχου, την ηχογράφηση μουσικών θεμάτων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές & την επεξεργασία του ήχου σε σύμπραξη με ηχολήπτες για μουσικές παραγωγές. Επίσης, παραδίδει μαθήματα κιθάρας στο “Αττικό Ωδείο” παράρτημα Κυψέλης ,σε πολιτιστικά κέντρα όπως του Δ. Βέλου, αλλά και σε δημοτικά σχολεία με προγράμματα δραστηριοτήτων και θεατρικά. Γράφει τραγούδια και μουσική για θεατρικά, είναι επιμελητής μορφολογίας και ενορχήστρωσης μουσικών κομματιών και δημιουργεί τμήματα μουσικών συνόλων. Παίρνει μέρος συντάσσοντας τα δικά του εκπαιδευτικά άρθρα στο i-paidi.gr και στον enostalgia.gr .
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • Δίπλωμα Κλασικής Κιθάρας (αναγνωρισμένος από το Υπουργείο Πολιτισμού)
  • Σεμινάρια Κλασικής, Jazz και Ethnic μουσικής
  • Τριτοβάθμια εκπαίδευση
  • Μεταπτυχιακή ειδίκευση στη φιλοσοφία και παιδαγωγική της εκπαίδευσης
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Μεθοδολογημένα στις απαιτήσεις κάθε επιπέδου. Kατάρτιση σε μαθητές με ειδικά θέματα προσαρμογής και ΔΕΠΥ. Μαθήματα κλασικής, ηλεκτρικής, ακουστικής και λαϊκής κιθάρας.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ελένη Μανιτάκη

Η Ελένη Μανιτάκη γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1976 στην Αθήνα. Το 1987 ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας από πολλούς καθηγητές, με βασικότερους τους Παναγιώτη Τριανταφύλλου και Ιωάννη Ηλιόπουλο. Αριστούχος κλασικής κιθάρας το 2001. Στη διάρκεια της φοίτησης της παρακολούθησε σεμινάρια με γνωστούς κιθαριστές και μελέτησε τη Θεωρία-αρμονία και τη φιλοσοφία της κλασικής μουσικής. Το 1999 απέκτησε το πτυχίο αρμονίας με άριστα ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε να παραδίδει μαθήματα κιθάρας. Βασικό της ταλέντο η αγάπη και εξοικείωση της με τα μικρά παιδιά, μελετάει το τρόπο που κατανοούν τη μουσική. Έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς και έχει λάβει μέρος σε πολλές συναυλίες (Αίθουσα Παρνασσός, Θέατρο Βέλου Κορινθίας, Αίθουσα Αττικού Ωδείου, Πολιτιστικό κέντρο Δήμου Κηφισιάς κλπ.). Κατά καιρούς έχει υπάρξει καθηγήτρια στο πολιτιστικό κέντρο Δήμου Βέλου Κορινθίας, στο Αττικό Ωδείο, στο Ωδείο ΟΡΦΕΑΣ κλπ. Σήμερα διδάσκει στην Ελληνογαλλική Σχολή (Jeanne d’Arc) και σε πολιτιστικούς συλλόγους με μικρά σύνολα παιδιών.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • Πτυχίο Κλασσικής Κιθάρας
  • Πτυχίου Ειδικού Αρμονίας
  • Σεμινάρια Κλασικής και Jazz μουσικής
  • Μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Μεθοδολογημένα στις απαιτήσεις κάθε επιπέδου.

ΜΟΥΣΙΚΗ
https://www.kitharodos.gr/wp-content/uploads/2023/11/eleni.jpg
https://www.kitharodos.gr/wp-content/uploads/2023/10/Yellow-symbol-outlines.svg

Κλείσε τώρα θέση για έναΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ

https://www.kitharodos.gr/wp-content/uploads/2023/12/guitar-lessons_big.jpg
https://www.kitharodos.gr/wp-content/uploads/2023/12/guitar-lessons_big.jpg
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 150 ΜΑΘΗΤΕΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ & ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
15+ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image