Οικονομικά μαθήματα Κιθάρας δια ζώσης,ιδιαίτερα & online στην Αθήνα, Αττική και στα προάστια.-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΙΘΑΡΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣΔιάλεξε το επίπεδο & μάθημα που σου ταιριάζει

https://www.kitharodos.gr/wp-content/uploads/2023/12/music-sheet-2.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.kitharodos.gr/wp-content/uploads/2023/11/k_letter_a.jpg

ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΓια Αρχάριους

Σε επίπεδο αρχαρίων, οι μαθητές μαθαίνουν τα βασικά στοιχεία της κιθάρας με μεθοδικό και ενθαρρυντικό τρόπο. Μέσα από προσεκτικά σχεδιασμένες ασκήσεις, οι μαθητές αναπτύσσουν την τεχνική τους ενώ παράλληλα εξερευνούν τις βασικές κλίμακες και συγχορδίες. Στο πρώτο επίπεδο, δίνεται έμφαση στην κατανόηση της σχέσης μεταξύ νότας και ρυθμού, ενθαρρύνοντας τους μαθητές να χτίσουν τα θεμέλια για αξιόπιστο παίξιμο κιθάρας.
Κατανόηση των Βασικών Αρχών: Οι μαθητές μαθαίνουν τις βασικές νότες, ακόρντα και ρυθμούς, θεμελιώνοντας έτσι τη βάση για το μέλλον τους στην κιθάρα.
Εξάσκηση και Αυτοπεποίθηση: Μέσα από συστηματικές ασκήσεις, οι μαθητές αναπτύσσουν την τεχνική τους και αυξάνουν την αυτοπεποίθησή τους στο παίξιμο.
Δημιουργία Σταθερής Βάσης: Οι μαθητές κατακτούν την ικανότητα να επιβλέπουν τη σωστή θέση των χεριών και της ταστιέρας, δημιουργώντας μια σταθερή βάση για μελλοντική εξέλιξη.

ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΜεσαίου Επιπέδου

Στο μεσαίο επίπεδο, οι μαθητές αναπτύσσουν τις γνώσεις τους εξερευνώντας πιο προχωρημένες τεχνικές και σύνθετες συγχορδίες και κλίμακες. Αποκτούν βαθύτερη κατανόηση της θεωρίας της μουσικής και πώς αυτή εφαρμόζεται στο παίξιμο της κιθάρας. Με προσαρμοσμένες ασκήσεις και μελωδίες, οι μαθητές αναπτύσσουν τη δεξιοτεχνία τους, βελτιώνοντας τον τρόπο με τον οποίο ερμηνεύουν κομμάτια και αποκτώντας την ικανότητα να αυτοσχεδιάζουν.
Εξερεύνηση Προχωρημένων Τεχνικών: Οι μαθητές εξελίσσουν την τεχνική τους με προχωρημένα ακόρντα και συνθέσεις, εμπλουτίζοντας το παίξιμό τους.
Κατανόηση Μουσικής Δομής: Μέσα από μελωδίες και κομμάτια, οι μαθητές μαθαίνουν να αναγνωρίζουν και να ερμηνεύουν πολύπλοκες μουσικές δομές.
Αυτοσχεδιασμός και Προσωπική Έκφραση: Οι μαθητές αναπτύσσουν τη δική τους προσωπική φωνή στο παίξιμο, εκφράζοντας συναισθηματικά και δημιουργικά τις μουσικές τους ιδέες.
https://www.kitharodos.gr/wp-content/uploads/2023/11/k_letter_b.png
https://www.kitharodos.gr/wp-content/uploads/2023/11/k_letter_c.jpg

ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΓια Προχωρημένους

Στο προχωρημένο επίπεδο, οι μαθητές καλλιεργούν μια βαθύτερη κατανόηση της κιθάρας ως μουσικό όργανο. Εδώ, μελετώνται προηγμένες τεχνικές όπως το fingerstyle και το σόλο παίξιμο. Οι μαθητές συνδυάζουν επίσης περίπλοκα μοτίβα και μουσικές δομές στο παίξιμό τους. Με εξατομικευμένες ασκήσεις και εμπνευσμένες μελωδίες, αναπτύσσουν τη δική τους μοναδική φωνή στο όργανο, καθιερώνοντας τους εαυτούς τους ως εξαιρετικούς κιθαρίστες.
Εξερεύνηση Προηγμένων Τεχνικών: Οι μαθητές εξασκούνται σε απαιτητικές τεχνικές όπως το fingerstyle και το σόλο παίξιμο, αναπτύσσοντας μια εντυπωσιακή δεξιοτεχνία.
Πρωτοποριακή Μουσική Έκφραση: Οι μαθητές ανακαλύπτουν νέους τρόπους προσέγγισης της μουσικής, ενσωματώνοντας πρωτότυπα παττερν και μελωδίες στο παίξιμό τους.
Εξέλιξη σε Επαγγελματικό Επίπεδο: Οι μαθητές ετοιμάζονται για μια επαγγελματική καριέρα στη μουσική, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους και επιτυγχάνοντας την υψηλότερη δυνατή απόδοση στην κιθάρα. Προετοιμασία για την απόκτηση πτυχίου.
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Μαθήματα

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image