Οικονομικά μαθήματα Κιθάρας δια ζώσης,ιδιαίτερα & online στην Αθήνα, Αττική και στα προάστια.-Πολιτική Απορρήτου

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Η κάτωθι Πολιτική Απορρήτου αφορά τον παρόντα ιστότοπο, αλλά και εν γένει, όλες τις δραστηριότητες του kitharodos.gr

Πολιτική απορρήτου & άρθρο 13 του GDPR

Γενικά

Το kitharodos.gr επεξεργάζεται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των υποκειμένων που συλλέγει, ήτοι ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, EMAIL για σαφείς και προκαθορισμένους σκοπούς, όπως προσδιορίζονται, κατόπιν ρητής και μόνο συγκατάθεσης των υποκειμένων για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους.

Οι σκοποί επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων:

Η απρόσκοπτη φοίτηση, επικοινωνία – ενημέρωση απουσιών και βαθμολογίας,

Η αποστολή έντυπου και ηλεκτρονικού ενημερωτικού υλικού,

Η δημοσιοποίηση επιτυχιών

Η τηλεφωνική επικοινωνία για την ενημέρωση περί απουσιών, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εκδηλώσεων.

Η Εταιρεία δεν χρησιμοποιεί τα Προσωπικά Δεδομένα για κανέναν σκοπό που παρεκκλίνει από τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα ενημέρωση, εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται από τη νομοθεσία ή παρέχεται η συγκατάθεση του υποκειμένου.

Η Εταιρεία δεν διαβιβάζει τα Προσωπικά Δεδομένα που επεξεργάζεται σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο και λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των Προσωπικών Δεδομένων. Περαιτέρω, λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα για να διασφαλίσει ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων είναι αξιόπιστη, ακριβής και πλήρης. Τα Προσωπικά Δεδομένα θα τηρούνται για το διάστημα που απαιτείται προκειμένου να εκπληρωθούν οι σκοποί που προσδιορίζονται στην παρούσα ενημέρωση, πλην των περιπτώσεων όπου απαιτείται ή επιτρέπεται η τήρηση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα βάσει της νομοθεσίας.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε απορίας ή ανησυχίας σχετικά με την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων από την Εταιρεία, ή σε περίπτωση που το υποκείμενο επιθυμεί να αποκτήσει πρόσβαση, να διορθώσει ἠ να διαγράψει τα Προσωπικά Δεδομένα, μπορεί απευθυνθεί στην Εταιρεία αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kitharodos.gr Το υποκείμενο δικαιούται ανά πάσα στιγμή να υποβάλει καταγγελία ενώπιον της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Ειδικότερα για τον Ιστότοπο

1. Βασικές μας πεποιθήσεις σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών και την προστασία των δεδομένων:

• Το απόρρητο των χρηστών και η προστασία των δεδομένων είναι ανθρώπινα δικαιώματα.

• Έχουμε υποχρέωση να προστατεύουμε τους ανθρώπους μέσα στα δεδομένα μας.

• Τα δεδομένα αποτελούν ευθύνη, πρέπει να συλλέγονται και να επεξεργάζονται μόνο όταν είναι απολύτως αναγκαία.

• Το spam μας ενοχλεί όσο και εσάς.

• Ποτέ δεν θα πουλήσουμε, νοικιάσουμε ή διανείμουμε με οποιονδήποτε τρόπο ή θα δημοσιοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

2. Σχετική Νομοθεσία

O ιστότοπος www.kitharodos.gr έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται με την ακόλουθη εθνική και διεθνή νομοθεσία όσον αφορά την προστασία δεδομένων και την ιδιωτική ζωή των χρηστών:

EU Data Protection Directive 1995 (DPD)

EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)

Η συμμόρφωση του εν λόγω δικτυακού τόπου με την προαναφερθείσα νομοθεσία, σημαίνει ότι αυτός ο ιστότοπος πιθανώς συμμορφώνεται με τη νομοθεσία για την προστασία δεδομένων και τη νομοθεσία περί απορρήτου των χρηστών που έχουν θεσπιστεί και σε άλλες χώρες και εδάφη. Εάν δεν είστε βέβαιοι για το αν ο ιστότοπος αυτός συμμορφώνεται με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων και προστασίας προσωπικών δεδομένων της χώρας σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων (λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε παρακάτω) για διευκρινίσεις.

3. Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγει αυτός ο ιστότοπος και γιατί τις συλλέγουμε:

O ιστότοπος www.kitharodos.gr συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες για τους ακόλουθους λόγους:

3.1 Παρακολούθηση επισκέψεων ιστότοπου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA4) για την παρακολούθηση της αλληλεπίδρασης του χρήστη. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δουν το ταξίδι τους μέσω του ιστότοπου. Παρόλο που το GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική θέση, η συσκευή, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας ταυτοποιεί προσωπικά. Το GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την προσωπική σας αναγνώριση, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι επεξεργαστής δεδομένων τρίτου μέρους (βλ. Ενότητα 6.0 παρακάτω). Το GA χρησιμοποιεί cookies, λεπτομέρειες για τα οποία μπορείτε να βρείτε στο Google’s developer guides. Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί την εφαρμογή analytics.js του GA. Η απενεργοποίηση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο θα αποτρέψει το GA από την παρακολούθηση οποιουδήποτε μέρους της επίσκεψής σας σε σελίδες αυτού του ιστότοπου.Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί Google Analytics Cookies. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω των Google Analytics Cookies μεταβιβάζονται και αποθηκεύονται σε εξυπηρετητές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σύμφωνα με την εκεί ισχύουσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων. Για να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Google Analytics Cookies, παρακαλούμε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://www.google.co.uk/intl/en/analytics/privacyoverview.html. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα Google Analytics Cookies με το να επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl+en-GB.

3.2 Φόρμες Επικοινωνίας – Online Αίτηση Εγγραφής

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τις διάφορες φόρμες επικοινωνίας μας, όπως για παράδειγμα στη σελίδα Επικοινωνία ή μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από τον παρόντα ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί / θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε επεξεργαστή δεδομένων τρίτου μέρους ορίζονται στο τμήμα 6.0. Αντίθετα, τα δεδομένα θα ταξινομηθούν σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα μας σταλούν μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Οι διακομιστές SMTP προστατεύονται από TLS (μερικές φορές γνωστός ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται χρησιμοποιώντας κρυπτογραφία SHA-2, 256-bit πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς υπολογιστές και συσκευές.

Όλα τα άτομα έχουν δικαίωμα να επεμβαίνουν στα δεδομένα τους προκειμένου να τα διορθώσουν (Δικαίωμα Διόρθωσης), να ζητήσουν την παραλαβή των δεδομένων τους, σε δομημένο, συμβατό και διαλειτουργικό μορφότυπο, αναγνώσιμο από μηχανήματα, προκειμένου να τα διαβιβάσουν σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας (Δικαίωμα στη Φορητότητα), ακόμη και τη διαγραφή (Δικαίωμα στη Λήθη) των προσωπικών τους δεδομένων.

4. Πώς αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία:

Για την περιήγησή σας στον ιστότοπο www.kitharodos.gr δεν απαιτείται καμία εισαγωγή των προσωπικών σας στοιχείων, παρά μόνο στην περίπτωση που επιθυμείτε να έλθετε σε επικοινωνία μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας όπως αναφέρεται παραπάνω στην ενότητα 3.2, μέσω της οποίας μας κοινοποιείτε τα minimum δυνατά στοιχεία επικοινωνίας σας. Συνεπώς δεν υφίσταται καμία αποθήκευση των στοιχείων σας εντός του παρόντος ιστοτόπου.

5. Πληροφορίες σχετικές με τον διακομιστή αυτού του ιστότοπου:

Αυτή η ιστοσελίδα φιλοξενείται από την mediahost.gr (Σύνδεσμος) με τεχνολογίες οι οποίες συναντώνται σε datacenters παγκόσμιας κλάσης.

6. Οι επεξεργαστές δεδομένων τρίτου μέρους που χρησιμοποιούμε:

Χρησιμοποιούμε έναν αριθμό τρίτων μερών για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων εκ μέρους μας. Αυτά έχουν επιλεγεί προσεκτικά και όλα αυτά συμμορφώνονται με τη νομοθεσία που ορίζεται στο τμήμα 2.0. Και τα 2 από αυτά τα τρίτα μέρη είναι συμβατά με το EU-U.S Privacy Shield.

7. Παραβιάσεις Δεδομένων:

Θα αναφέρουμε τυχόν παράνομη παραβίαση δεδομένων της βάσης δεδομένων αυτού του ιστοτόπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου μέρους επεξεργασίας δεδομένων σε οποιοδήποτε και όλα τα σχετικά πρόσωπα και αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση εάν είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που αποθηκεύονται σε αναγνωρίσιμη μορφή έχουν κλαπεί.

8. Εφαρμογές και ιστότοποι τρίτων μερών:

Στις ιστοσελίδες μας χρησιμοποιούμε YouTube iframes για την αναπαραγωγή video. Στις περισσότερες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε το url www.youtube-nocookie.com ώστε να μην είναι απαραίτητη η χρήση των cookies από την εφαρμογή. Επίσης στις ιστοσελίδες μας χρησιμοποιούμε SoundCloud iframes για την αναπαραγωγή Audio. Με την χρήση αυτών συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική cookies της εφαρμογής SoundCloud.

9. Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μας

Η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο. Δεν θα ενημερώσουμε ρητά τους πελάτες μας ή τους χρήστες του ιστότοπου για αυτές τις αλλαγές. Αντ ‘αυτού, σας συνιστούμε να ελέγχετε περιστασιακά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές πολιτικής.

Αναλυτικά τα cookies που χρησιμοποιούμε στον ιστότοπο μας
Όνομα cookieΠεριγραφήΔιάρκεια
wordpress_Cookie του WordPress για συνδεδεμένο χρήστη.session
wordpress_logged_in_Cookie του WordPress για συνδεδεμένο χρήστη.session
wordpress_test_Cookie του WordPress για συνδεδεμένο χρήστη.session
wordpress_test_cookieΔοκιμαστικό cookie WordPress.session
wp-settings-Το Wordpress θέτει επίσης μερικά cookies wp-settings-[UID]. Ο αριθμός στο τέλος είναι το ατομικό σας αναγνωριστικό χρήστη από τον πίνακα της βάσης δεδομένων users. Αυτό χρησιμοποιείται για την προσαρμογή της προβολής της διεπαφής διαχειριστή και ενδεχομένως και της κύριας διεπαφής του ιστότοπου.1 έτος
wp-settings-time-Το Wordpress θέτει επίσης μερικά cookies wp-settings-[UID]. Ο αριθμός στο τέλος είναι το ατομικό σας αναγνωριστικό χρήστη από τον πίνακα της βάσης δεδομένων users. Αυτό χρησιμοποιείται για την προσαρμογή της προβολής της διεπαφής διαχειριστή και ενδεχομένως και της κύριας διεπαφής του ιστότοπου.1 έτος
PHPSESSIDΓια τον εντοπισμό της μοναδικής σας συνεδρίας στον ιστότοποsession
SESSΓια να διασφαλιστεί ότι αναγνωρίζεστε όταν μετακινείστε από σελίδα σε σελίδα εντός του ιστότοπου και ότι οι πληροφορίες που έχετε εισάγει απομνημονεύονται.session
_lscache_varyΠαροχή πρόληψης αποθηκευμένων-cached σελίδων.2 μέρες
wpcbΓια την αποδοχή των cookies από τον χρήστη του ιστότοπου.session
kitharodos-popup-3Για την ενεργοποίηση του box ''Δωρεάν Δοκιμαστικό Μάθημα'' στις blog σελίδες.session
kitharodos-popup-2Cookie για το διαφημιστικό banner-popup προσφοράς.7 μέρες
kitharodos-popup-1Cookie για το διαφημιστικό banner-popup προσφοράς.1 έτος
_gaΧρησιμοποιείται για τη διάκριση των χρηστών από το Google Analytics 4.2 έτη
_ga_(container-id)Χρησιμοποιείται για τη διατήρηση της κατάστασης συνεδρίας από το Google Analytics 4.2 έτη
sc_anonymous_idΧρησιμοποιείται για να παρέχει το SoundCloud λειτουργίες σε όλες τις σελίδες.10 έτη
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image