Οικονομικά μαθήματα Κιθάρας δια ζώσης,ιδιαίτερα & online στην Αθήνα, Αττική και στα προάστια.-Επικοινώνησε τώρα μαζί μας για έναΔΩΡΕΑΝ ON-LINE ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Εύρεση του ακριβούς επιπέδου του σπουδαστή.
ΣΤΟΧΟΘΕΤΗΣΗ
Κάθε μαθητής έχει διαφορετικούς τελικούς στόχους (πτυχίο, εργασία, χόμπι κλπ).
ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ
Επιλέγεται το σωστό πρόγραμμα σπουδών.
ΕΠΙΛΟΓΗ
Κατόπιν όλων των προηγούμενων, επιλέγεται ο κατάλληλος καθηγητής.

Η πρώτη επαφή του μαθητή μαζί μας δεν αποτελεί απλά ένα δοκιμαστικό μάθημα. Πριν από όλα, οι έμπειροι καθηγητές του Kitharodos.gr θα συζητήσουν με τον υποψήφιο κιθαρίστα με σκοπό να κατανοήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες του και να του παρουσιάσουν τα μαθήματα αλλά και τις επιλογές που μπορούμε να του προσφέρουμε.

Το δοκιμαστικό μάθημα από τους καθηγητές του Kitharodos.gr μπορεί να γινεί με την χρήση των παρακάτω online εφαρμογών για μια επιτυχημένη τηλεδιάσκεψη.

https://www.kitharodos.gr/wp-content/uploads/2023/10/zoom.png
https://www.kitharodos.gr/wp-content/uploads/2023/10/Skype.png
https://www.kitharodos.gr/wp-content/uploads/2023/10/Webex.png
https://www.kitharodos.gr/wp-content/uploads/2023/10/viber.png
https://www.kitharodos.gr/wp-content/uploads/2023/10/Google-Meet1.png

Το Δωρεάν Δοκιμαστικό Μάθημα αποτελεί την έναρξη μίας ολιστικής προσέγγισης που θα οδηγήσει στην κατανόηση των στόχων του μαθητή και στην επιλογή του κατάλληλου μαθήματος που ταιριάζει επακριβώς στις ανάγκες του.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://www.kitharodos.gr/wp-content/uploads/2023/11/k-floating_note_04.svg
 • Εξαιρετική Ευκαιρία για Έναρξη
 • Εξειδικευμένη Εκπαίδευση
 • Προσωπική Προσέγγιση

Το δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους ξεκινούν τη μουσική τους περιπέτεια. Ανακαλύψτε τον κόσμο της κιθάρας χωρίς κανένα κόστος και αποφασίστε αν είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Με προσαρμοσμένα μαθήματα και εξειδικευμένη καθοδήγηση, το δοκιμαστικό μάθημα σας βοηθά να κατανοήσετε τον κόσμο της μουσικής.

Το δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα σας δίνει την ευκαιρία να αξιολογήσετε την ποιότητα της εκπαίδευσης που προσφέρουμε. Οι μαθητές μας έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας μαθήματα και εκπαιδευτικά υλικά που σχεδιάζονται ειδικά για να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στην κιθάρα. Αυτή η εξειδικευμένη εκπαίδευση τους βοηθά να εξελίξουν τις δεξιότητές τους και να επιτύχουν τους μουσικούς τους στόχους.

Το δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα προσφέρει μια προσωπική προσέγγιση στη εκμάθηση της κιθάρας. Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με έναν έμπειρο εκπαιδευτή που θα προσαρμόσει το περιεχόμενο των μαθημάτων σύμφωνα με τις ατομικές τους ανάγκες και στόχους. Αυτή η προσωπική προσέγγιση εξασφαλίζει ότι κάθε μαθητής λαμβάνει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση που ταιριάζει στις προσωπικές του ανάγκες και φιλοδοξίες.

Συμπλήρωσε τη φόρμα και κλείσε τώρα θέση για ένα ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ

  bt_bb_section_top_section_coverage_image
  guitar5
  guitar3
  guitar2
  guitar4
  elenh
  bt_bb_section_bottom_section_coverage_image